Site HTML

    Un site web bine dezvoltat reprezinta un instrument puternic de publicitate care consolideaza relatia companiei cu clientii sai actuali si cei potentiali. „A avea un site web nu mai este o caracteristica suplimentara, ci o necesitate.” Climatul economic actual impune o abordare mai noua si mai proaspata a tehnicilor de publicitate. Un site web va reduce costurile de publicitate si va ajuta in extinderea / patrunderea pe piata. Premergator  construirii unui site web, trebuie sa se determine publicul-tinta si strategia de marketing ce trebuie implementata  pentru a capta atentia clientilor potentiali.

       este specializata in crearea de site-uri web bazate pe HTML adaptate nevoilor dumneavoastra. Ne concentram pe codificarea curata si pe utilizarea de CSS si Javascript oferind astfel site-ului dumneavoastra aspectul dorit. Webdesignerii nostri cu o experienta vasta in acest domeniu va pot oferi servicii profesionale de webdesign care sa va depaseasca asteptarile. „Cel mai important rol al fiecarui site este acela de a atrage  atentia.” Echipa noastra de creatie este capabila sa transforme orice idee in realitate, oferindu-va astfel cele mai bune solutii la nevoile dumneavoastra.

Cateva dintre beneficiile unui site web bazat pe HTML :

  • Este usor de utilizat – din prisma limbajului simplist folosit, face ca acest acest tip de site sa fie usor de editat.
  • Este compatibil cu toate browserele – acesta fiind un aspect extrem de important in domeniul dezvoltarii web. Optimizarea bazata pe browser-ul cel mai utilizat a unui site de tip HTML va spori vizibilitatea site-ului dumneavoastra.
  • HTML-ul este Search Engine Friendly – pentru ca realizarea de SEO pe siteurile HTML este mult mai simpla. Practic utilizand un cod curat si o structura valida site-urile sunt citite mai usor de motoarele de cautare.
  • HTML-ul reprezinta un limbaj Web dominant –  contribuie  la o pozitionare cat mai buna in motorul de cautare.
  • Actualizari facile – puteti actualiza cu usurinta continutul site-ul dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie.

       Acestea sunt doar cateva din avantajele pe care site-urile HTML le ofera. Vorbim in mare masura despre simplitatea si gestionarea facila a acestui format web pentru care va putem oferi cele mai bune solutii! Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati cu incredere pagina de CONTACT a siteului.