Site HTML

    Un bine dezvoltat reprezinta un instrument puternic de publicitate care consolideaza relatia companiei cu clientii sai actuali si cei potentiali. „A avea un nu mai este o caracteristica suplimentara, ci o necesitate.” Climatul economic actual impune o abordare mai noua si mai proaspata a tehnicilor de publicitate. Un va reduce costurile de publicitate si va ajuta in extinderea / patrunderea pe piata. Premergator  construirii unui , trebuie sa se determine publicul-tinta si strategia de marketing ce trebuie implementata  pentru a capta atentia clientilor potentiali.

       XVision-Design este specializata in crearea de site-uri web bazate pe HTML adaptate nevoilor dumneavoastra. Ne concentram pe codificarea curata si pe utilizarea de CSS si Javascript oferind astfel site-ului dumneavoastra aspectul dorit. Webdesignerii nostri cu o experienta vasta in acest domeniu va pot oferi servicii profesionale de webdesign care sa va depaseasca asteptarile. „Cel mai important rol al fiecarui site este acela de a atrage  atentia.” Echipa noastra de creatie este capabila sa transforme orice idee in realitate, oferindu-va astfel cele mai bune solutii la nevoile dumneavoastra.

Cateva dintre beneficiile unui bazat pe HTML :

  • Este usor de utilizat – din prisma limbajului simplist folosit, face ca acest acest tip de site sa fie usor de editat.
  • Este compatibil cu toate browserele – acesta fiind un aspect extrem de important in domeniul dezvoltarii web. Optimizarea bazata pe browser-ul cel mai utilizat a unui site de tip HTML va spori vizibilitatea site-ului dumneavoastra.
  • HTML-ul este Search Engine Friendly – pentru ca realizarea de SEO pe siteurile HTML este mult mai simpla. Practic utilizand un cod curat si o structura valida site-urile sunt citite mai usor de motoarele de cautare.
  • HTML-ul reprezinta un limbaj Web dominant –  contribuie  la o pozitionare cat mai buna in motorul de cautare.
  • Actualizari facile – puteti actualiza cu usurinta continutul site-ul dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie.

       Acestea sunt doar cateva din avantajele pe care site-urile HTML le ofera. Vorbim in mare masura despre simplitatea si gestionarea facila a acestui format web pentru care va putem oferi cele mai bune solutii! Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati cu incredere pagina de CONTACT a siteului.