Site Flash

    Odata cu numarul tot mai mare de oameni care navigheaza pe Internet, a devenit imperativ pentru toate afacerile (mici, mijlocii sau mari) sa aiba o puternica prezenta on-line. Viitorul in tehnicile de este reprezentat de Flash, acesta fiind o tehnologie care consta in adaugarea de interactivitate si de grafica ostentativa site-ului dumneavoastra, astfel incat site-ul sa devina mult mai interesant si atragator pentru utilizatori.

   Xvision-Design va pune la dispozitie o intreaga echipa de experti specializati in tehnicile de dezvoltare web in Flash. Echipa noastra sprijina sinergia dintre ideile clientului si creativitatea noastra oferind astfel cea mai buna solutie Flash raportata la nevoile clientilor nostri . Acesta tehnologie ofera posibilitatea webdesignerilor de a folosi filme, animatii, fotografii si muzica, elemente care combinate dau site-ului un aer particular si implicit „fura ochii” clientilor .

Enumeram aici unele dintre produsele in Flash care putem sa le oferim clientilor:

  • Dezvoltarea de site-uri realizate in totalitate in Flash (Full Flash)
  • Dezvoltarea de bannere in Flash
  • Intro in Flash
  • Logo animat
  • Header in Flash
  • Efecte in Flash
  • Animatii in Flash

    Puteti opta pentru un site realizat in Flash complet sau pentru dezvoltarea in Flash doar a anumitor segmente din site. Setul nostru de competente ne permite sa fuzionam tehnologia HTML cu cea in Flash astfel  ne asiguram  ca site-ul dumneavoastra are un design special si  este bine pozitionat in  motorul de cautare dorit. Un site Flash nu reprezinta doar o interfata mult mai spectaculoasa a site-ului dumneavoastra , acesta insemnand si o calitate superioara, dar si o utilizare mult mai practica.

   Animatii FlashXvision-Design poate realiza prezentari Flash pentru evenimente speciale, prezentari produse, prezentari expozitii, tendinte de evolutie sau animatii flash pentru site-ul dumneavoastra (introduceri in flash, galerii foto, etc). O astfel de animatie Flash poate fi inclusa in site-ul dumneavoastra , sau prezentata pe CD.

    Bannere Flash- In cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de crearea unor bannere publicitare care sa aiba ca scop cresterea numarului vizitatorilor de pe un site web, promovarea unor produse, etc. Xvision-Design realizeaza bannere web folosind tehnologia Flash si Photoshop.

   CD de Prezentare – Este esential oricarei firme, fie ca include o simpla prezentare a firmei sau a produselor acesteia, sau informatii utile pentru potentiali clienti. Fiind o animatie flash de cateva minute, in prezentare pot fi incluse informatii utile in legatura cu domeniul de activitate al firmei dumneavoastra, sau chiar informatii despre atragerea anumitor fonduri. De asemenea puteti opta pentru o prezentare detaliata a produselor sau a serviciilor oferite.

   Toate aceste caracteristici si solutii va aduce siteului dumneavoastra un trafic vizibil  imbunatatit. Un site web bazate pe tehnologie Flash este perfect pentru prezentari vizuale si poate reprezenta cu cinste compania dumneavoastra. Va avea un impact puternic asupra publicului tinta si a potentialilor clienti sau parteneri de afaceri. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati cu incredere pagina de CONTACT a siteului.