Sedinte foto

    Intr-un studio foto, fotograful are la indemana forta de a controla lumina si bineinteles imaginea. Prin simtul artistic al acestuia si prin utilizarea unor fundaluri foto, umbrele de difuzie, softbox-uri, blende, se pot crea atmosfere unice, perfect controlate, culori precise, umbre care sa creasca dramatismul scenei sau care sa accentueze trasaturi caracteristice.

    XVision-Design dispune de un studio foto propriu utilat si amenajat. In amenajarea studioului nostru am incercat sa venim in intampinarea posibilelor dorinte ale clientilor nostri voastre organizandu-l astfel incat sa putem parcurge cu eficienta toate etapele necesare obtinerii unor fotografii de calitate. Prin tehnici speciale de iluminare si prelucrare a imaginii, putem reda realitatea intr-un mod controlat, in care micile imperfectiuni dispar, corpul isi recapata forma perfecta, expresivitatea este accentuata, ochii devin patrunzatori, cu contraste ridicate.

    Avem angajat un fotograf profesionist cu o bogata experienta in domeniu ce poate organiza sedintele foto deosebite la sediul nostru sau la cerere  in orice locatie dorita de client, chiar si outdoor. Aceasta poate realiza pentru dumneavoastra sedinde foto profesionale unice, in care fiecare detaliu, emotie, stare sau mesaj va fi evidentiat printr-o expresie artistica proprie. Pentru a oferi o sadisfactie mai mare clientilor nostri artistul nostru in fotografie este dublat de un artist in editare foto astfel incat chiar si cel mai mic defect va fi indepartat obtinandu-se astfel o imagine perfecta.

Pentru a afla mai multe detalii in ceea ce priveste sedintele foto organizate de XVision-Design va rugam sa accesati sectiunea CONTACT a siteului.