Fotografie de produs

    Fotografiile de produs mai sunt cunoscute si sub denumirea de fotografii publicitare, si au bineinteles un rol de promovare punanand produsul intr-o lumina pozitiva pentru a putea fi asimilat mai rapid de piata tinta. Indiferent ca vorbim de un produs propriu-zis sau de un serviciu, o fotografie de produs de calitate poate, printr-o abordare proprie sa scoata in evidenta toate calitatile care pot face acel produs/servici vandabil si sa ii ofere un grad ridicat de penetrabilitate a pietei tinta.

   Recomandam tuturor firmelor ce doresc o mai mare eficacitate a metodelor de merketing utilizate pentru promovarea produselor sau serviciile oferite sa apeleze la serviciile XVision-Design pentru realizarea unor sedinte de fotografiere produsa la cele mai inalte standarde. Firma noastra a dezvoltat un studio foto performant, cu specialisti de inalta calitate in fotografia de produs cu utilizare intr-o gama larga de aplicatii, inclusiv cataloage, web site-uri, brosuri si advertising. Studioul nostru este echipat cu tehnologie de ultima ora pentru a asigura un raspuns rapid si eficient, executand imagini de cea mai inalta calitate la preturi foarte competitive.

   In functie de situatie sau de complexitatea sedintelor putem realiza sedintele foto in studioul nostru foto sau la locatia (indoor/outdoor) stabilita impreuna cu dumneavoastra. Clientii care doresc ca sedintele foto sa se realizeze in studioul nostru foto dar nu au posibilitatea de a ajunge pot trimite produsele impreuna cu indicatiile, iar noi va vom trimite produsele impreuna cu pachetul de poze (printate pe suportul convenit – mail, cd, dvd, hartie etc.) in maxim 48 de ore de la data receptiei lor.

 Cum Procedam?!

  • dorim pentru inceput o informare preliminara asupra produsului/serviciului, clientilor;
  • avem nevoie sa ne comunicati apoi ideile dumneavoastra, pentru a elabora o serie de recomandari pe care dorim sa vi le facem;
  • stabilim de cumun acord desfasurarea propriu-zisa (timp, numar poze, numar produse, locatie etc.) a sedintei foto precum si ideile urmarite;
  • se pregateste studioul foto (la sediul nostru sau la locatia stabilita)
  • se face receptia produselor
  • pregatirea produselor pentru sedinta foto (aranjare, curatare, decorare etc.)
  • se realizeaza efectiv sedinta foto respectand cu strictete termenii stabiliti anterior (timp, numar poze, numar produse, etc.)
  • se trece la munca de laborator, respectiva la editarea foto (eliminarea micilor defecte, dimensionarea si convertirea in formatul stabilit, transpunerea pe suportul dorit, etc)
  • receptia pozelor si a produselor (in cazul produselor trimise la sediul nostru)
  • informarea asupra gradului de multumire al clientilor

    Noi avem grija ca produsele/serviciile dumneavoastra sa fie prezentate intr-un mod atractiv in care sa se vada cat mai bine atat forma si caracteristicile acestuia, cat si dimensiunile si caracteristicile tehnice. Fotografiile de produs pot fi folosite dupa caz in realizarea: de etichete, ambalaje sau ca materialelor promotionale (fluturasi, cataloage, calendare, pliante, publicitate indoor/outdoor). Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati sectiunea CONTACT a siteului.