Pachete de Hosting

    Site-ul dumneavoastra merita tot cei mai bun deaceea XVision-Design va ofera servicii de hosting care combina toate caracteristicile de care aveti nevoie, cu suport tehnic de top, echipamente de ultima generatie si devotamentul total al companiei noastre.

    XVision-Design a avut intodeauna ca scop prestarea de servicii de gazduire avansate, usor de folosit si bineinteles la tarife care sa se incadreze perfect in orice buget. Expertii nostri va asigura ca serverele noastre va vor oferi intodeauna o gazduire puternica si stabila deoarece utilizam doar tehnologie moderna care va multumi chiar si pe cel mai pretentios client.Daca doriti servicii de hosting la un pret atractiv si cu un grad inalt de performanta si stabilitate, atunci XVision-Design este solutia perfecta pentru dumneavoastra.

    XVision-Design va poate oferi urmatoarele servicii de hosting:

  • gazduire web – alegeti acum unul din pachetele de hosting existente sau optati pentru un pachet personalizat
  • reseller – acum puteti incepe propria dumneavoastra afacere pe internet! Comanda-ti acum unul din pachetele pentru reselleri si puteti gazdui si dumneavoastra contracost alte siteuri;
  • servere dedicate – va putem oferi o gama larga de servere dedicate care satisfac cererile oricarui stadiu de dezvoltare al unei entitati
  • servere VPS – oferim si instalam servere virtuale performante, perfecte pentru afacerea dumneavoastra

    Pentru fiecare tip de serviciu de hosting XVision-Design a pregatit pachete structurate special pentru a sadisface orice cerinta si bineinteles pentru a se incadra in orice buget. Clientilor nostri li se ofera un panou de control personal (CPanel) complet in care isi poate gestioana afacerea/siteul gazduit la noi. Cu noi puteti sa incepeti o afacere de la zero deoarece va putem oferi servicii complete de webdesign si conexe, de la cumpararea de domenii, realizarea (aplicatii web, webdesign)si gazduirea de siteuri pana la servicii de promovare si consultanta menite sa asigure succesul afacerii dumneavoastra.

    Din prisma importantei pe care o acordam acestu subdomeniu de activitate a nostru am decis sa organizam un compartiment special, de tipul entitate in entitate, care sa se concentreaza strict pe serviciile de hosting pe care le oferim. De aceea, pentru a studia mai bine oferta noastra va invitam sa accesati si siteul www.optimushost.com.