Etichete

Eticheta – este o bucata de hartie, polimer, panza, metal, sau alt material, aplicata pe un container sau articol, pe care este imprimata o legenda, informatiile referitoare la produs, adrese, etc. O eticheta poate fi, de asemenea, imprimata direct pe container sau pe articol. Etichetele pot avea mai multe utilizari: pentru identificarea produselor, promovarea numelui, de publicitate, de avertisment etc. Un tip mai special il reprezinta asa numitele digitale (imprimate printr-un tipar digital) care pot avea constructii speciale, cum ar fi tag-uri RFID sau imprimare de securitate.

    Etichetele sunt la fel de importante ca designul ambalajului in care este vandut produsul. In cazul in care consumatorul nu poate citi sau nu poate gasi informatiile necesare pe eticheta atunci exista o mare probabilitate ca acesta sa nu cumpere acel produs. XVision-Design va poate ajuta sa vindeti mai multe produse cu ajutorul etichetelor realizate de noi, care prin design grafic si prin acuratetea informatiilor oferite vor eclipsa concurenta dumneavoastra.

    Noi stim ca eticheta lasa clientilor o prima impresie asupra unui produs de aceea realizam doar cu un design atractiv care sa faca clientul sa aleaga produsul dumneavoastra desi are mai multe optiuni in fata. Cand proiectam un model de eticheta tinem cont in primul rand de informatiile de produs care trebuie sa fie scrise pe eticheta. Aranjamentul informatiilor depinde foarte mult de mesajul pe care eticheta trebuie sa il transmita. Dezvoltam apoi un design profesional unic menit sa atraga privirile clientilor si implicit sa lase o impresie placuta asupra produsului dumneavoastra, sporind nivelul de cumparare al produsului dumneavoastra.

    Realizam in orice tip de format si la orice dimensiune, de asemenea asiguram si servicii de printare pe orice tip de material, inclusiv direct pe produs. Pentru mai multe detalii in legatura cu oferta noastra va invitam sa accesati pagina de CONTACT a siteului.