Carte de vizita

    La fel ca si logo-ul, cartea de vizita este un instrument de marketing pe care puteti sa il prezentati oricarei entitati (persoane/companii) doriti. Evenimentele organizate, intalnirile de afaceri, prieteni, colegi, cunoasterea unor noi persoane, orice moment in care relationati cu o persoana noua sau cunoscuta poate reprezenta un moment prielnic pentru a oferi o carte de vizita. Desigur intervin si intrebari de genul: Cu ce ajuta cartea de vizita persoana respectiva sa isi aminteasca de mine? ; Imi va cumpara vreodata produsul acea persoana, daca i-am dat cartea de vizita? ; Va apela vreodata la serviciile mele? ; Va fi interesat de o colaborare?  ; Imi va vizita vreodata site-ul? – In orice caz, informatiile cat si datele dumneavoastra  de contact au ajuns la persoana respectiva

    Acesta este un instrument de marketing care trebuie sa lucreze pentru dumneavoastra, nu impotriva dumneavoastra. Multe persoane au memorie vizuala dar au probleme in memorarea unor date, nume sau adrese atunci cand participa la intalniri. Oferiti persoanelor cu care intrati in contact ceva care ii va ajuta sa isi aminteasca cine sunteti si ce oferiti.

    Noi stim ca o carte de vizita este o reprezentare directa a companiei dumneavoastra si al produsului sau serviciului. Oferim serviciile noastre oricarei persoane / companii care doreste sa foloseasca cartea de vizita ca un instrument puternic de marketing prin care sa iasa in evidenta, sa influenteze si sa aduca noi colaboratori (clienti/utilizatori/ furnizori /parteneri). XVision-Design poate realiza pentru dumneavoastra carti de vizita cu design-uri deosebite, care sa ofere impactul dorit asupra segmentelor tinta prestabilite si implicit sa influenteze pozitiv afacerea dumneavoastra.

Nu aveti a doua sansa pentru a face o PRIMA impresie buna!!!

    Realizam carti de vizita de orice dimensiune si pentru orice tip de afaceri (doctori, avocati, videochat, masaj erotic, office, servicii de intretinere, servicii de vanzare – cumparare etc), de asemenea asiguram si servicii de print la cele mai inalte standarde.