Web Marketing

    Internetul ofera, fara indoiala, o multitudine de oportunitati pentru toate entitatile indiferent de dimensiunea lor. Aceasta lume virtuala s-a transformat rapid intr-un mediu de afaceri global in care daca nu iti faci simtita prezenta intr-un mod eficient, nu existi. Pentru a avea rezultate nu trebuie doar sa va asezati frumos in „coltul dumneavoastra virtual” si sa asteptati ca traficul sa vina si pe la dumneavoastra. Continutul siteului dumneavoastra trebuie sa fie in primul rand atractiv ca mai apoi sa fie facut cunoscut si clientilor / utilizatorilor potentiali.
    XVision-Design este o companie ce ofera servicii web complete, inclusiv servicii de web marketing la cele mai inalte standarde. Echipa noastra este alcatuita din profesionisti extrem de pasionati si dedicati, ce s-au specializat in efiencitizarea si implementarea de politici de web marketing profesionale. Cele mai multe companii de marketing web se plang datorita faptului ca Google schimba in mod continuu algoritmul. Noi nu … caci ne place provocarea!
    Avand peste 4 ani de experienta in domeniu, noi stim ca o campanie de succes trebuie inceputa intai cu stabilirea unor obiective clare si realizabile. Prin efectuarea unor analize amanuntite a pietei si a concurentei, XVision-Design va aplica cea mai buna strategie de marketing pentru a putea, in cel mai scurt timp posibil sa ne atingem obiectivele stabilite initial.

Expertii XVision-Design va pot oferi servicii de web marketing cu maximum de eficienta si minim de resurse financiare, dupa cum urmeaza:

  • SEO (Searh Engine Optimization) – indexare eficienta cuvinte/imagine/videouri, prevenire crawling, search engine friendly etc.
  • SMM (Social Media Marketing) – promovare eficienta prin intermediul retelelor sociale (Facebook, Hi5, Twitter, Yahoo, Google+ )
  • E-mail marketing – trimiterea de e-mail-uri specifice si adaugarea de reclame in mailurile trimise de alte companii clientilor lor (Newsletters, mail-uri de oferte, Reclama prin mail)
  • Publicitate interactiva
  • Web analytics
  • Cost per afisare (Pay-per-click)
  • Affiliate marketing
  • Marketing in motoare de cautare
  • Publicitate pe mobil

Pentru mai multe detalii despre tarifele practitate va rugam sa cereti o OFERTA DE PRET