Servicii

    este o firma de dezvoltare web ce ofera servicii de web design, programare si alte servicii conexe prin intermediul carora clientii nostri (persoane fizice/juridice) pot atinge mult mai usor segmentul de piata dorit. Serviciile noastre pot spori capacitatea de a comunica interactiv cu publicul, de a atrage si de a capta o prima impresie pozitiva, oferind caracteristici mult mai usor de utilizat care ajuta la simplificarea procesului de informare a clientilor actuali si potentiali ai unei entitati.

    va ofera servicii de proiectare si dezvoltare web complete ceea ce inseamna ca puteti sa veniti cu o idee iar noi ne vom ocupa de tot restul procesului.

    Experienta noastra si gama variata de servicii ne permit sa va oferim solutii si rezolvari pentru absolut toate probleme pe care le puteti intampina in acest domeniu (editare continut, servicii de marketing, branding, publicitate de expunere, dezvoltare si de proiectare web etc.).

    Pe acest site de prezentare al firmei noastre puteti de asemenea sa „rasfoiti” oferta noastra de servicii, dupa cum urmeaza:

  • servicii de web design – creare aplicatii web, realizare design si redesign (flash, CMS, etc), bannere
  • servicii de grafica publicitara – realizare materiale promotionale, logo-uri, branding
  • servicii de productie publicitara (sedinte foto si video profesionale)
  • servicii de hosting
  • servicii de consultanta in domeniul web

    Echipa noastra de profesionisti web este gata oricand sa va ajute. Contactati-ne astazi pentru a incepe impreuna cu noi o colaborare fructuoasa! Pentru mai multe detalii legate de ofertele noastre va rugam sa accesati pagina de CONTACT a siteului.